Savjetovalište   >    Savjetovanje   >   
 •  
 • 5 koraka do uspješnog rada na sebi
 • EKC Tesnim sa zadovoljstvom najavljuje predavanje jedne mlade urednice, Medine Hodžić koja pokušava da preko svoje facebook stranice i instagrama svakodnevno unese dozu pozitivne energije i pozitivnog razmišljanja.


  Naziv predavanja je “5 koraka do uspješnog rada na sebi.”

  "Rad na sebi je proces koji traje kroz cijeli naš život. Ne treba shvatiti rad na sebi kao nešto što se može obaviti za određeni period vremena, već je to konstantni proces koji svakodnevno iziskuje male korake, koje dovode do velikih rezultata."


  Biografija:

  Ja sam Medina Hodžić. Imam 22 god. Dolazim iz Novog Pazara, predivnog grada punog dobrih i plemenitih ljudi.
  Završila sam srednju školu medresu "Gazi Isa-beg" u Novom Pazaru. Na završnoj sam godini Fakulteta Islamskih Studija u Novom Pazaru. Studiram psihologiju, islamsku pedagogiju i komunikologiju. Volim druženja sa pozitivnim ljudima, putovanja i upoznavanje različitih ljudi i kultura. U slobodno vrijeme slikam calligraphy i bavim se raznim kreativnostima.
  Volim raditi na sebi, čitati puno knjiga posebno iz oblasti psihologije što je i plod mog pisanja. Urednica sam stranice Umjetnost Svjesnog Življenja na fb i instagramu na kojoj objavljujem i pišem motivacijske tekstove s ciljem buđenja svijesti kod ljudi; saosjećati se sa njima, pozitivno uticati na njihove živote i truditi se doprinjeti društvu svojim znanjem, razmišljanjima, dijeliti svoja iskustva sagledavajući različite aspekte života.
  Mogu reći za sebe da sam jako smirena i stabilna osoba, pozitivna, vedra i uvijek nasmijana.
  U životu sam iskusila i lijepih i onih manje lijepih trenutaka i iskušenja, ali sam uvijek poslije njih izašla jača i odlučnija da preuzmem odgovornost za sebe i rad na sebi.
  Moj životni moto:
  Budi svoj bez obzira šta drugi misle!
  Budi na istini, pa makar bio sam.
  Kako zračiš tako i privlačiš!


  Mjesto predavanja: EKC Tesnim

  Vrijeme predavanja: subota, 31.3.2018 u 13:00h

  Cijena predavanja: 10,00KM


  Prijava klikom na dugme Prijavi se.

  Prijavite se, čekamo vas!

 •  
 • 25.03.2018
 •  
EDUKATIVNO-KULTURNI CENTAR TESNIM
Super temperament contrast color silk scarf small square replica handbags uk, showing the feminine elegance and gucci replica , red and white, hermes replica , fashionable and handbags replica, the body is very white, the biggest highlight is the silk on the strap Towels can be used for a replica handbags .
Pehlivanu?a 5, 71000 Sarajevo
Tel/Fax: +387 33 220 511
Mobitel/Viber: +387 61 555 075
E-mail: info@tesnim.ba