Radionice   >    Folija   >   
 •  
 • Kreativna radionica sa alu.folijom
 • Kreativna radionica (rad na alu. Foliji) 

  Graviranje na alu. foliji je nešto što je privuklo najviše pažnje kada je u pitanju kreativni rad, a razlog leži u jednostavnosti ove vrlo interesantne tehnike. Pomoću alata za foliju ili nekog oštrog predmeta sa zaobljenim vrhom, pravi se pritisak na alu. foliji po već predviđenoj skici ili proizvoljno. 

  Na taj način se mogu izraditi mnogi ukrasni predmeti i skice po Vašoj želji. Ima tu još nekoliko koraka, ali to ćemo Vam pokazati na radionici :)  

  Rezultat: predivan efekat starine. 


  Na radionici ćemo izrađivati ovaj divni ibrik na bosanskom ćilimu. Ovaj put smo za Vas pripremili nešto posebno, pa tako imamo divan spoj alu. folije i rižine salvete sa predivnim printom. Pored ploče od mdf-a, polaznice će dobiti i presladak držač za slike, na kojem će Vaš rad itekako doći do izražaja.

  POKLONI, POKLONI! 

  I ovaj put nagrađujemo naše vrijedne kreativke. :) 
  Prve dvije prijavljene dobiće na poklon set od 6 podmetača za čaše + rižinu salvetu koju nose sa sobom, a onda same mogu napraviti repliku slike sa ibrikom na podmetačima i tako dobiti ručno rađeni set! A i ponoviti naučeno.  Cijena radionice: 25,00KM 

  Vrijeme održavanja radionice: 12:00h-15:00h, subota 17.3.2018 

  Mjesto: EKC Tesnim 

  Prijavite se, čekamo Vas! 

   

 •  
 • 12.03.2018
 •  
EDUKATIVNO-KULTURNI CENTAR TESNIM
Pehlivanuša 5, 71000 Sarajevo
Tel/Fax: +387 33 220 511
Mobitel/Viber: +387 61 555 075
E-mail: info@tesnim.ba